Blog

Но това се среща естествено при плодове, зеленчуци и животински протеини.

Но това се среща естествено при плодове, зеленчуци и животински протеини.

Защото Холивуд? Вижте: Пенис лице, пиене на урина и перинеум. Следваща страница

Не гледайте на известни личности за вашите здравни съвети. Достатъчно казано.

Хората обичат и медицинската среда и по друга причина: защото нашата медицинска система е нарушена. Ако имате определени хронични заболявания като фибромиалгия, ако сте мазнини, ако сте жена, нашата медицинска система исторически не е била толкова добра с вас, колкото би трябвало да е била. Не е слушал. Не е чувал. Не е помогнало. И може би понякога няма отговори на каквито и да е симптоми, от които страдате.

Това е системен проблем, който не е вина на Антъни Уилям, но той се възползва изцяло от него.

Намирам това за особено възмутително. Точно като „холистичните практикуващи рак“, казващи на пациентите с рак, че кафалните клизми могат да излекуват болестта си, Уилям Прийс на отчаяните.

И докато сокът от целина не е вреден, мисля, че много от това, което той казва, че потенциално вреди на хората. Ето как:

Той може да спре хората да получат медицинската помощ, от която се нуждаят.

Антимедицинските настроения са истински проблем. Ако имате истинско състояние, което се нуждае от истинско лекарство, и избягвате това лекарство, защото някой ви обещава естествено „лек“, може да сте в най -добрия случай, страдащи излишно. В най -лошия случай можеш да умреш. Храната не е лекарство.

Ето няколко графики от сайта MM.

Източник: MedicalMedium.com

Тази графика е невероятно безотговорна и опасна. Ако стрептокостта не се лекува, особено при деца, то може да бъде смъртоносно. И стрептокото не се среща само в гърлото: заразените с стрептокови рани могат да се развият в заболяване на плътта.

Също така: ММ вярва, че яйцата „се хранят бактерии за стрепток.“ Това е напълно измислено.

Не лекувайте никакъв вид стрептокок с мед и други храни.

Източник: MedicalMedium.com

Що се отнася до тази графика, няма нищо снимки, които да попречат на човек да „изцели“ от хронично заболяване. От друга страна, нищо в тази графика не причинява хронично заболяване. Развитието на хронични заболявания не може да бъде приковано върху една или две храни. Нито една от храните тук не са вредни най -малко. Изборът му от храни е напълно случаен.

Той казва на хората, че протоколите му могат да излекуват нелечими заболявания и състояния.

Това се нарича „лъжа.“ Ако можехме да излекуваме тези неща, щяхме да го направим. И не, „Big Pharma“ не крие нищо от нас.

Той казва на хората, че прочиства „лекува“ връзката им с храната.

Наистина? Един блогър написа, след като нейното почистване беше направено: „Това е една седмица след почистване и се чувствам виновен за почти всичко, което ям. Кое имайте предвид, че не сте нищо толкова лошо, но ако ям ядка, имам чувството, че се изневерявам/тяло. ” Е, тогава, да. Това е лошо.

Не яденето на нищо друго освен плодове и зеленчуци за 28 дни е ужасно за вашето здраве, липсват протеини и минерали, потенциално причинявайки загуба на мускули и просто напълно се забърква с възприемането на хората от храната. НЕ Е ДОБРЕ. Някога. И така, толкова ненужно.

Той предизвиква безпокойство около храната и храненето, като плаши хората с безсмислени думи.

„тежки метали“, „токсини“, „отрова“…. Това са страшни думи. И карат Уилямс да звучи така, сякаш знае за какво говори … освен че не го прави.

Източник: MedicalMedium.com

Нищо в тази графика не е вредно. Лимонената киселина е безобидна – това е това, което прави цитрусовия плодов тарт. Формалдехидът, да, се използва при балсамиране. Но това се среща естествено при плодове, зеленчуци и животински протеини. Да, същите плодове и зеленчуци, които са в MM Cleanses. Интересно.

Когато казвате на хората, че страшните неща са в храната им, това кара хората да не искат да ядат. Това предизвиква безпокойство от яденето на „грешните“ неща. Това причинява недоверие в хранителната система. И това е елитарна АФ – защото хората, които могат да си позволят да слушат и да практикуват това, което им казва ММ, могат да си позволят цялата тази органична продукция за 28 дни. Или 9 дни. Те могат да си позволят да не се притесняват откъде идва следващото им хранене. Те не им пука дали всичко, което трябва да ядат, е риба тон и макаронени изделия от банката за храна.

Означава ли това, че всички тези „други“ хора са прецакани?

Ако човекът просто казваше на хората колко страхотен сок от целина е вкусен, нямаше да ме интересува.

Но това е неговият Grift, с който имам проблем. И фактът, че толкова много хора падат за това.

накратко.

Бихте ли се доверили на хирург или адвокат, който получава техните напътствия и образование от духа? По дяволите №

И така, защо се доверявате на Антъни Уилям със здравето си?

Той продава приказки, дезинформация, фалшива надежда и страх от милиони последователи. Не бъдете един от тях.

Тази публикация е разработена в партньорство с отдела за цитрусови плодове във Флорида.

яденето на листове (или в моя случай, ястия с желязо) са чудесни възможности за готвене, готвене на всичко наведнъж – месо и протеини – като същевременно получавате само един тиган. Обичам да мога просто да вкарам всичко във фурната и след това да отида и да правя нещо друго, докато всичко готви. Когато сте зает родител като мен, всяко малко време, което освобождавате за нещо друго, е ценно!

Моите листове ястия през есента и зимата се възползват от по -сърдечни протеини като свинско месо, като същевременно използват великолепни сезонни продукти като тикви, ряпа и брюкселско зеле. Изстреляният от слънце вкус на оранжевия сок от Флорида блести като глазура, за да добави сладост и вкус към всичко!

Флоридският портокалов сок е отличен източник на витамин С, добър източник на калий, съдържа фолат и тиамин, а 100% портокалов сок не съдържа добавени захари, само тези, които естествено се срещат в портокала. Това е една от любимите ми съставки, които да използвам в маринати и глазури, защото върви с толкова много протеини, от риба до говеждо месо.

Единственото нещо за ястията с листове, което може да бъде сложно, е времето, така че ето няколко съвета.

Използвах плътно изрязани кости свински котлети за тази рецепта за свинско месо от лист по две причини: Първо, купувам само кости в кости, защото намирам, че имат по-добър вкус и са по-малко сухи от котлети без кости. Второ, плътните котлети ми позволиха повече време да приготвя сърдечните есенни зеленчуци, които са доста бавно готвене.

Нарежете зеленчуците на малки парчета-около 1-инчов квадрат, доколкото е възможно, за да се гарантира дори готвене. Ако използвате по-тънки котлети, ще трябва да регулирате времето за готвене, за да позволите на зеленчуците да придобият основно, преди да сложите котлети.

казано по този начин: по -скоро бих имал леко преодолени зеленчуци, отколкото свинско месо. Меките зеленчуци ще абсорбират повече от глазурата и ще станат пищни и карамелизирани.

Така че приоритетът тук е да се гарантира, че зеленчуците са леко меки, когато поставите свинското месо.

Служи 4

4 костни свински котлети, около 1-инчова дебелина

сол и черен пипер

4 чаши зимни зеленчуци-брюкселско кълнове, рутабага, ряпа, сладки картофи, бели картофи, моркови, тиква-нарязани на 1-инчови парчета

2 супени лъжици зехтин

сол на вкус

глазура:

1/2 чаша Флорида Оранжев сок

1/2 чаша кокетен оранжев мармалад

1 супена лъжица соев сос

1 супена лъжица зърнеста горчица

2 чаени лъжички нарязани пресни розмарин

Загрейте фурната до 400f.

Направете глазурата, като комбинирате всички съставки в малка тенджера и приведете до кипене.

спуснете топлината и оставете да къкри бързо, докато глазурата се сгъсти.

Комбинирайте зеленчуците, зехтина и солта в голяма купа и хвърлете до козина.

Разстелете зеленчуците върху лист за печене на рими

Сол и пипер на котлети и ги поставете в тигана сред зеленчуците, хвърляйки зеленчуците, докато правите това.

Върнете тигана във фурната за 20-30 минути, като завъртите и бастирате свинското с глазурата на всеки 10 минути.

Изсипете останалата част от глазурата върху свинското и зеленчуците в края на готвенето.

За повече рецепти за сок от Флорида, отидете на www.floridacitrus.ca/oj

Честно казано никога не съм виждал такава любов към макронутриент в живота си.

От една страна, той е чудесен-протеинът ни помага да ни поддържат по-пълни и като някой, който е живял през тежките въглехидрати 90-те, аз съм супер щастлив да видя как хората добавят повече баланс към храненето си.

От друга страна, протеинът добавя основен здравен ореол към някои продукти, които може да искаме да преосмислим.

Като, наистина ли се нуждаем от чипс, изработени от белтъци или колаген протеин овес? Колагенът най -често се получава от сухожилия и кожи на животни. Честито ядене!

Както и да е, получих много молби за публикация за това колко протеин се нуждаем всеки ден и напълно разбирам защо. Може да е трудно да разберете колко протеин ви трябват всеки ден, особено с толкова конфликтна информация там.

Забележка: Не покривам протеиновите нужди на спортисти в този пост.

какво е протеин?

Първо, кратък урок за това какъв е протеинът.

протеинът, докато го консумираме, се състои от аминокиселини. Има 20 аминокиселини (по азбучен ред):

АланинАргининАспарагинаАспарагинова киселинаЦистеинГлутаминова киселинаГлутаминГлицинХистидинИзолевцинЛевцинЛизинМетионинФенилаланинПролинСеринТреонинТриптофанТирозинВалин

От тези 20, 9 са от съществено значение, което означава, че трябва да ги получим от храна. Останалите 11 могат да бъдат синтезирани от човешкото тяло.

Основните аминокиселини са:

Хистидин

изолевцин

leucine

лизин

метионин

фенилаланин

threonine

триптофан

valine

Някои аминокиселини могат да ви бъдат разпознаваеми. Например, Proline е това, от което се прави колаген. Мелатонинът е направен от триптофан. Глутаминът понякога се продава като хранително вещество „заздравяване на червата“.

Здравословната диета има всички 20 аминокиселини в нея и повечето хора ще получат това само като ядат различни храни. Няма нужда да броите аминокиселини.

Когато ядем протеин – независимо дали става въпрос за пилешка гърда, някакъв тофу или в протеинов шейк, аминокиселините се навиват във вериги във формата на спирали. Тези спирали са неразбрани в стомаха по време на храносмилането и веригите съставляват, че протеинът се разпада на по -малки вериги от ензими в стомаха.

Тези вериги се разбиват допълнително на отделни аминокиселини в тънките черва, чрез ензими, наречени протеази.

https://homepages.rpi.edu/~bellos/new_page_2.htm

Аминокиселините пътуват в кръвта към черния дроб, което ги синтезира в нови вериги и ги затваря до мястото, където тялото се нуждае от тях.

животинските протеини са пълни протеини, което означава, че имат всички основни аминокиселини.

растителните протеини, с изключение на няколко като соя, обикновено липсват поне един от основните амино.

Преди си мислехме, че трябва да комбинираме растителни протеинови храни, за да направим пълен протеин, но сега знаем, че това е ненужно. Ако ежедневно ядете голямо разнообразие от храни, телата ни ще комбинират тези протеини за нас.

Сега, когато сте получили урока си по наука за днес, ето още от това, което трябва да знаете за протеина:

за какво се използва протеинът?

Нуждаем се от протеин за изграждане и поддържане на мускули, за да правим имуноглобулини, ензими, съобщения на протеини, транспортиране на различни молекули и за клетъчна структура. Протеинът участва във всеки телесен процес.

протеинът също ни помага да се чувстваме по-пълни за по-дълго време, като пускаме GLP-1 (глюкагоноподобен пептид 1) и CCK (холецистокинин), и двата хормона, които играят роля в ситостта. Протеинът също намалява нивата на хормон, наречен невропептид Y, което може да увеличи глада.

Така че затова се чувствате по -пълни, когато имате яйца за закуска, срещу тост със сладко.

Ако нямате достатъчно протеин, бихте могли да изпитате загуба на мускулна маса и повишен риск от инфекции, наред с други неща. За щастие, повечето от нас получават повече от достатъчно в диетите си.

Колко протеин ни трябва за един ден?

Когато бях в училище за хранене, научихме, че повечето хора трябва да имат около 0,8-1,0 грама протеин на килограм телесно тегло. FDA не е променил тази препоръка, въпреки че около нея има много спорове, защото науката около протеина се е развила.

Изискванията за протеини зависят от множество фактори, включително телесен състав, ниво на активност, тегло и бременност.

Проучване от 2010 г., направено в метаболитно отделение, използващо три различни нива на протеини при заседнали възрастни, установи, че 1,4-1,8 грама на килограм телесно тегло е нещо като сладкото място за прием на протеини.

Значение, по -ниският прием на протеини доведе до загуба на постна маса, а приемът на протеини над 1,8 грама на килограм не направи голяма разлика в телесния състав.

за човек от 150 фунта (68 кг), използвайки 1,4 грама протеин на килограм, равен на 95 грама протеин на ден.

; Дори и да ядете само три хранения на ден, можете да съставите останалите нужди на протеини в закуски.

Това, което препоръчвам за повечето здрави хора, е прием на протеини от около 1,2-1,4 грама на килограм на ден.

Това е само насока и не забравяйте: Не всеки ден трябва да има точно същия протеин/храна/хранителни вещества. Това е, което ядем с времето, а не всеки ден, има значение.

С други думи, моля, не се обсебвайте от всеки грам протеин – или грамове от всичко – които ядете. Ако балансирате яденето си през повечето време, всичко това се излъчва.

разстояние между протеини.

Винаги препоръчвам (както правя в книгата си, добра храна, лоша диета), че всяко хранене за деня има около 20-25 грама протеин. Изградете ястията си, като приоритизирате протеините, след което добавяте зеленчуци.

Колко протеин е в храната? Ето сумите в някои общи:

сумите са приблизителни.

В исторически план закуската е била най-ниската храна за деня (защото зърнените култури) и вечерята, най-високата (месо и картофи). Сега знаем, че разстоянието на прием на протеини приблизително еднакво през деня има най -голяма полза за ситост и за абсорбция.

Трябва да ядем протеин през целия ден, тъй като за разлика от въглехидратите, които се съхраняват в черния дроб и мускулите като гликоген и мазнини, които се съхраняват в тялото като триглицериди, тялото не може да съхранява протеин за бърза употреба. Когато консумираме протеин, тялото използва каквото може, след това се отървава от останалите.

За да поддържате предлагането на доставката, трябва да ядете постоянно протеини.

Протеинът се превръща в мазнини?

Що се отнася до протеина, който се превръща в мазнини, това може да се случи, но физиологично, това може да се случи само ако далеч не превишим нашите нужди от калории с протеин.

; Този преглед на проучванията за 2017 г. предполага, че прехранването на протеини води до мускулен растеж, със или без увеличаване на мастната маса.

Дълга история Кратка: Изглежда, че яденето на излишен протеин може да доведе до повече мускулен растеж и азот (страничен продукт на протеиновия метаболизъм), но не толкова увеличаване на мастната маса.

Не забравяйте, че в реалния живот (не в лаборатория за изследване), че протеинът обикновено се яде с други макронутриенти, най -често мазнини. Вие не ядете само пържола, тази пържола има протеин и мазнини.

Оптимално време за разклащане на протеини след тренировка? Ами аминокиселини напитки?

1-2 часа. Това е прозорецът. Затова не забравяйте да ядете храна или богата на протеини закуска някъде в този прозорец след тренировката; Няма нужда да изпишете протеинова напитка след стандартен клас Spin.

Contents